World IP Forum 2021

Kancelář transferu technologií Jihočeské univerzity bude mít zastoupení mezi přednášejícími na mezinárodní konferenci World IP Forum 2021, které se bude konat ve dnech 26.4. až 5.5.2021. Půjde o on-line formu konference.

World Intellectual Property Forum je známé pro organizování jedné z nejlepších světových akcí zaměřených na duševní vlastnictví (Intelectual Property=IP). I v této, k těmto akcím nevlídné době, se organizátoři budou držet svých vysokých standardů.

Téma letošní konference je Duševní vlastnictví 2021: nová rizika, nové výzvy a vznikající řešení. Konference bude zaměřena na nedávný vývoj v oblasti IP a jeho pronikání do povědomí oblasti byznysu.

Konference zároveň nabídne příležitosti pro propojení s vizionářskými podnikateli a experty z oblasti průmyslu z celého světa. Každý z řečníků je profesionál ve své oblasti. Bude možné slyšet zkušenosti profesionálů k posledním trendům, výhledům a strategiím pro patentová řízení, soudní spory, oblast ochranných známek a další aktuální témata.

Vedoucí Kanceláře transferu technologií JU, RNDr. et Mgr. Růžena Štemberková, Ph.D. vystoupí v pozici řečníka s tématem Globální osvědčené postupy v transferu technologií a podnikání (název v Aj: Global Best Practices in Technology Transfer & Entrepreneurship).